Ascensors Sigma

Ascensors a Sant Joan Despí

A Ascensors Sigma som especialistes en tot tipus de manteniment i instal·lació d'ascensors que li ofereix els millors serveis en Ascensors Sant Joan Despí

+ info

Ascensors Sant Joan Despí

En el nostre catàleg de productes hi trobarà un ampli sortit de cabines amb un gran ventall d'acabats personalitzables que faran que el seu ascensor s'integri amb l'entorn. Els nostres serveis com Ascensors Sant Joan Despí juntament amb els nostres productes permeten explotar al màxim les possibilitats del seu projecte.

L'elecció dels productes no és només una qüestió estètica, sinó que, per damunt de tot, ha de complir la normativa vigent, només així podem estar tranquils que els nostres ascensors són segurs i de qualitat. Sigma ascensors estudia cada cas en particular per a saber les limitacions que comporta i poder aplicar en cada cas la solució més adequada.

Ascensors Sigma a més d'oferir-li Ascensors Sant Joan Despí també li podem instal·lar tot tipus d'elevadors per a persones amb minusvalies o persones amb mobilitat reduïda. Els nostres elevadors poden personalitzar-se a les exigències de cada usuari. Els nostres elevadors disposen de suficient espai interior per transportar a una persona en cadira de rodes i el seu acompanyant. És la solució ideal per a zones on no és possible la instal·lació d'un ascensor.

Sigma té en el seu equip técnic a profesionals qualificats que poden realitzar tot tipus d'instal·lacions, manteniments i reformes d'ascensors amb les màximes garanties de qualitat.

Ascensors elèctrics

D’ençà que es varen inventar els ascensors elèctrics (inicialment eren de vapor), aquests s’han convertit en el tipus d’ascensor més instal·lat arreu per el transport vertical de persones.

La tecnologia ha avançat el suficient com per evolucionar aquesta tecnologia oferint importants reduccions del consum d’aquests aparells. Són silenciosos i molt confortables i els ascensors ideals per a ús freqüent, modernitzacions i també per a rehabilitacions.

Tipus d'ascensors elèctrics

Ascensors elèctrics amb sala de màquines

Els grups tractors Sigma han estat concebuts per l’ús en qualsevol tipus d’edifici, cuidant els aspectes fonamentals d’aquest tipus d’aparells.

Optimitzant els equips aconseguim una disminució considerable del consum d’energia. Els resultats, s’aconsegueixen gràcies a components estandaritzats mitjançant mètodes de qualitat en la producció, i guardant una optima relació fiabilitat-preu.

Ascensors elèctrics sense sala de màquines

Els nostres ascensors elèctrics sense sala de màquines proporcionen un major aprofitament dels espais de l’edifici, ja que, únicament demanden el buit de l’ascensor per esser instal·lats, eliminant la sala de màquines.

Per l’usuari no tenen un aspecte diferent envers l’ascensor amb sala de màquines. Però darrera d’aquesta cara externa, existeixen importants avenços tecnològics.

Tipus de control

El sistema neuràlgic en tot ascensor és el quadre de maniobra. De la seva versatilitat i fiabilitat en dependrà la eficiència, seguretat i rendibilitat del seu servei.

VVVF (variador de freqüència)

El control de la maniobra mitjançant variador de freqüència és la darrera i més efectiva tecnologia. Variant la freqüència i la tensió d’entrada al motor, optimitzem i reduïm el consum d’energia allargant la vida útil, tant de la màquina com de les parts mòbils de la instal·lació, ja que, les parades es realitzen de forma més progressiva i suaus. Es guanya amb fiabilitat i precisió en la parada, confort, tant en l’arrencada com en la parada, així com control i ajust permanent de tots els paràmetres de la instal·lació.

2 velocitats

Mitjançant motors de doble bobinat estatòric aconseguim 2 velocitats en la maniobra: velocitat lenta ideal en la parada, i velocitat ràpida en la resta del recorregut. Aquest control de la maniobra (igual que el VVVF) té una sèrie d’avantatges incontestable envers les instal·lacions d’una única velocitat, que, a dia d’avui, s’han quedat obsolets.

Ascensors Sant Joan Despí

Puges?

Contacta amb nosaltres per saber tot amb el que podem ajudar-te.

Contacte