Manteniment d'Ascensors Girona

Qui som?

ASCENSORS SIGMA és una empresa dedicada a Manteniment d'Ascensors Girona, instal.lació, rehabilitació, modernització, manteniment d'ascensors i de qualsevol tipus d'aparell elevador.

El nostre objectiu es satisfer els requisits dels nostres clients, oferint al seu servei els més de 25 anys d'experiència del nostre personal en el sector, així com els màxims nivells de qualitat en els materials emprats.REHABILITACIÓ


Combinem les solucions més innovadores i capdavanteres amb les més tradicionals per integrar-nos en el seu entorn arquitectònic.

Tenim solucions per qualsevol tipus d´edifici, amb la possibilitat de la seva instal.lació en tot tipus de fosses i buits d´escala, façanes o patis   +info

MODERNITZACIÓ

Perque el seu ascensor estigui sempre al dia, els oferim totes les opcions perque l´utilització del seu ascensor sigui més confortable. +info

Existeixen molts equips de transport vertical obsolets o deteriorats prematurament que demanen una solució econòmica i funcional, perque garanteixin als usuaris continuïtat en el servei, comoditat, seguretat i evitar una despesa innecessària d´energia, propis d´un equip deficient.

A ASCENSORS SIGMA ens adaptem d´acord a les exigències de la nova normativa d´ascensors.

Sobre ascensors Sigma i els seus serveis de Manteniment d'Ascensors Girona

Ascensors Sigma és una empresa especialitzada en Manteniment d'Ascensors Girona situada a Barcelona.

En el nostre catàleg de productes hi trobarà un ampli sortit de cabines amb un gran ventall d'acabats personalitzables que faran que el seu ascensor s'integri amb l'entorn. Els nostres serveis com Manteniment d'Ascensors Girona juntament amb els nostres productes permeten explotar al màxim les possibilitats del seu projecte.

L'elecció dels productes no és només una qüestió estètica, sinó que, per damunt de tot, ha de complir la normativa vigent, només així podem estar tranquils que els nostres ascensors són segurs i de qualitat. Sigma ascensors estudia cada cas en particular per a saber les limitacions que comporta i poder aplicar en cada cas la solució més adequada.

Manteniment d'Ascensors Girona

Ascensors Sigma és conscient que per les persones amb minusvalia o amb mobilitat se'ls fa necessari la instal·lació de dispositius adaptats, és per això, que a més d'oferir Manteniment d'Ascensors Girona entre els seus serveis també li ofereix elevadors que s'adapten a les exigències de cada usuari. Els nostres elevadors es poden instal·lar en zones on no s'hi pot instal·lar un ascensor.

Els treballadors de Sigma són professionals amb gran experiència i qualitat que poden realitzar tot tipus d'instal·lacions, manteniments o reformes d'ascensors.

Entre alguns dels serveis que Sigma ofereix hi trobem Manteniment d'Ascensors Girona , Ascensors a Mida , Reforma d'Ascensors , Manteniment d'Ascensors Girona, Ascensors Girona , Reforma d'Ascensors , Ascensors , Ascensors a Mida i Manteniment d'Ascensors Girona. Si desitja en conèixer més sobre alguns d'aquests servies o d'altres relacionats el convidem a que contacti amb nosaltres perquè puguem ajudar-lo i atendre'l de manera personalitzada.