Ascensors Sigma

Serveis que oferim

Som una empresa altament qualificada i especialitzada en el món dels ascensors i del transport vertical.

Manteniment d’ascensors

Per nosaltres, realitzar el manteniment adequat d’un aparell elevador requereix, no només d’un tècnic qualificat, sinó d’una estructura professional que pugui assegurar i subministrar un suport complet. Contem amb els mitjans tècnics per desenvolupar i implementar els treballs de manteniment preventiu i correctiu dels equips.

Rehabilitació d’ascensors

Combinem les solucions més innovadores i capdavanteres amb les més tradicionals per integrar-nos en el seu entorn arquitectònic.

Tenim solucions per qualsevol tipus d’edifici, amb la possibilitat de la seva instal·lació en tot tipus de fosses i buits d’escala, façanes o patis.

Modernització d’Ascensors

Perquè el seu ascensor estigui sempre al dia, els oferim totes les opcions perquè la utilització del seu ascensor sigui més confortable.

Existeixen molts equips de transport vertical obsolets o deteriorats prematurament que demanen una solució econòmica i funcional, perquè garanteixin als usuaris continuïtat en el servei evitant una despesa innecessària d’energia.

Obra nova

Gràcies a l’equip humà del que disposem, estem capacitats per realitzar projectes en funció de les necessitats del client; un equip comercial capaç d’oferir la millors solucions tenint en compte la relació qualitat-preu.

Oferim solucions verticals a tota classe d’ascensor (hidràulic; elèctric amb o sense sala de màquines) i aparell elevador (Muntacàrregues; muntacotxes; elevadors per persones amb movilitat reduïda, plataformes; etc..), en definitiva, ens adaptem als projectes de construcció.

Realitzem serveis de manteniment d’ascensors de manera regular a les poblaciones de: Sant Feliu de Llobregat, Hospitalet de Llobregat, Viladecans, El Papiol, La Palma de Cervelló, Rubí, Castellbisbal, Begues, Cerdanyola del Vallès, Badia del Vallès entre d’altres properes a Sant Joan Despí.

Puges?

Contacta amb nosaltres per saber tot amb el que podem ajudar-te.

Contacte