Ascensors Sigma

Obra nova

A Ascensors Sigma realitzem tot tipus d'instal·lacions d'ascensors en obra nova i cerquem, en cada projecte, la tecnologia d'elevació més adient.

Obra nova

Gràcies a l’equip humà del que disposem, estem capacitats per realitzar projectes en funció de les necessitats del client; un equip comercial capaç d’oferir la millors solucions tenint en compte la relació qualitat-preu.

Oferim solucions verticals a tota classe d’ascensor (hidràulic; elèctric amb o sense sala de màquines) i aparell elevador (Muntacàrregues; muntacotxes; elevadors per persones amb mobilitat reduïda, plataformes; etc..), en definitiva, ens adaptem als projectes de construcció.

Instal·lació d'ascensors en obra nova

Ascensors en obra nova

L’equip humà d’Ascensors Sigma està capacitat i especialitzat per a dur a terme qualsevol projecte d’instal·lació d’ascensor sigui quina sigui la tipologia d’obra.

En els casos d’obres noves, tant l’equip tècnic com el comercial realitzarà els estudis pertinents per determinar quin és el sistema d’elevació ideal als requisits de cada projecte.

Treballem amb tot tipus de models d’ascensors, tant els estàndards com aquells més especials per a poder fer front qualsevol projecte, per complicat que sembli.

Realitzem visites d’obra per planificar i fer el correcte seguiment de la instal·lació i coordinem les tasques d’instal·lació amb la resta d’operaris per interferir el mínim possible a la resta de professionals que intervenen a l’obra.

Realitzem serveis de manteniment d’ascensors de manera regular a les poblaciones de: Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Cervelló, Barcelona, Vallirana, Corbera de Llobregat, La Llacuna, Ripollet, Sitges entre d’altres properes a Sant Joan Despí.

Puges?

Contacta amb nosaltres per saber tot amb el que podem ajudar-te.

Contacte