Ascensors Sigma

Ascensors a Mida

A Ascensors Sigma som especialistes en tot tipus de manteniment i instal·lació d'ascensors que li ofereix els millors serveis en Ascensors a Mida. Atents a les necessitats dels nostres clients, en els últims anys ens enfoquem principalment al manteniment i a oferir un servei de qualitat, seriós i econòmic. No oblidem tampoc la part d'instal·lació.

+ info

Ascensors a Mida

Disposem d'una gran varietat d'ascensors en el nostre catàleg amb tot tipus d'acabats perqué la seva instal·lació s'adapti a l'estètica del conjunt. Amb les nostres solucions aprofitarà al màxim les possibilitats que presenta el seu projecte garantint el millor servei en Ascensors a Mida.

L'elecció dels productes no és només una qüestió estètica, sinó que, per damunt de tot, ha de complir la normativa vigent, només així podem estar tranquils que els nostres ascensors són segurs i de qualitat. Sigma ascensors estudia cada cas en particular per a saber les limitacions que comporta i poder aplicar en cada cas la solució més adequada.

Ascensors Sigma és conscient que per les persones amb minusvalia o amb mobilitat se'ls fa necessari la instal·lació de dispositius adaptats, és per això, que a més d'oferir Ascensors a Mida entre els seus serveis també li ofereix elevadors que s'adapten a les exigències de cada usuari. Els nostres elevadors es poden instal·lar en zones on no s'hi pot instal·lar un ascensor.

Els treballadors de Sigma són professionals amb gran experiència i qualitat que poden realitzar tot tipus d'instal·lacions, manteniments o reformes d'ascensors.

Ascensors hidràulics

Els ascensors hidràulics solen ésser la solució més econòmica en la majoria d’instal·lacions que ho permeten.

Requereixen poc espai fet que els posiciona com a bons candidats en rehabilitacions d’edificis sense ascensor.

Ascensors hidràulics

Què són els ascensors hidràulics?

Solen ésser l’elecció més adient per els edificis de vivendes, oficines i/o d’ús públic que disposen de poc espai, a més, solen ésser la solució més econòmica a l’hora de realitzar la seva instal·lació.

Gaudeixen d’un consum relativament reduït, gairebé nul en els desplaçaments de baixada. Alguns models incorporen una bateria, aquesta, permet realitzar un descens d’emergència, degut al gairebé nul consum dels desplaçament de baixada.

En l’actualitat, la majoria de cabines ofereixen il·luminació led amb autoapagat controlat per ajudar a reduïr, encara més, el consum de l’aparell quan aquest no es troba en funcionament.

Avantatges dels ascensors hidràulics

  • Múltiples possibilitats d’ubicació de la sala de màquines.
  • Costos més competitius.
  • S’autonivella a planta d’accés en cas de tall de subministrament elèctric.
Ascensors a Mida

Realitzem serveis de manteniment d’ascensors de manera regular a les poblaciones de: Viladecans, Torrelles de Llobregat, Gavà, Cervelló, Les Cabanyes, Vallirana, Rubí, Castellbisbal, Begues, Cerdanyola del Vallès entre d’altres properes a Sant Joan Despí.

Puges?

Contacta amb nosaltres per saber tot amb el que podem ajudar-te.

Contacte