Ascensors Sigma

Reforma d'Ascensors

A Ascensors Sigma som especialistes en tot tipus de manteniment i instal·lació d'ascensors que li ofereix els millors serveis en Reforma d'Ascensors. Atents a les necessitats dels nostres clients, en els últims anys ens enfoquem principalment al manteniment i a oferir un servei de qualitat, seriós i econòmic. No oblidem tampoc la part d'instal·lació.

+ info

Reforma d'Ascensors

En el nostre catàleg de productes hi trobarà un ampli sortit de cabines amb un gran ventall d'acabats personalitzables que faran que el seu ascensor s'integri amb l'entorn. Els nostres serveis com Reforma d'Ascensors juntament amb els nostres productes permeten explotar al màxim les possibilitats del seu projecte.

L'elecció dels productes no és només una qüestió estètica, sinó que, per damunt de tot, ha de complir la normativa vigent, només així podem estar tranquils que els nostres ascensors són segurs i de qualitat. Sigma ascensors estudia cada cas en particular per a saber les limitacions que comporta i poder aplicar en cada cas la solució més adequada.

Ascensors Sigma és conscient que per les persones amb minusvalia o amb mobilitat se'ls fa necessari la instal·lació de dispositius adaptats, és per això, que a més d'oferir Reforma d'Ascensors entre els seus serveis també li ofereix elevadors que s'adapten a les exigències de cada usuari. Els nostres elevadors es poden instal·lar en zones on no s'hi pot instal·lar un ascensor.

Els treballadors de Sigma són professionals amb gran experiència i qualitat que poden realitzar tot tipus d'instal·lacions, manteniments o reformes d'ascensors.

Rehabilitació d’ascensors

Combinem les solucions més innovadores i capdavanteres amb les més tradicionals per integrar-nos en el seu entorn arquitectònic.

Tenim solucions per qualsevol tipus d’edifici, amb la possibilitat de la seva instal·lació en tot tipus de fosses i buits d’escala, façanes o patis.

Rehabilitació d'ascensors

Què és la rehabilitació d'ascensors?

A la nostre empresa disposem d’una dilatada experiència i contem amb l’equip humà per poder dur a terme una instal·lació en un edifici ja construït, garantint tota la seguretat i comoditat.

Per nosaltres el més important és comprendre els requeriments del client, disseny, costos, període per l’instal·lació, subvencions, etc.. Per això estem en contacte permanent amb el client perquè vegi l’evolució de l’obra.

Reforma d'Ascensors

Avantatges de gaudir d'un ascensor

  • Augmenta significativament el valor de la seva propietat.
  • Una finca amb ascensor es ven amb més facilitat.
  • Guanyarà en qualitat de vida.

SIGMA li garanteix:

  • Tenir acabada el més aviat possible la instal·lació, poden donar valor afegit al nostre servei: La rapidessa.
  • Garantia de qualitat en tots els nostres productes.
  • Eliminar les barreres arquitectòniques per les persones amb algun tipus de minusvàlua, o persones amb mobilitat reduïda.
  • Disseny modern i funcional.
  • Instal·lació segons la Normativa Europea.
  • Disseny personalitzat del tancament del buit, portes i cabines segons l’estètica del immoble.
  • Disposa d’una gran varietat de materials per poder decorar la seva cabina.
Reforma d'Ascensors

Realitzem serveis de manteniment d’ascensors de manera regular a les poblaciones de: El Papiol, El Bruc, Vallirana, Castellbisbal, La Llacuna, Cerdanyola del Vallès, Badia del Vallès, Martorell, El Prat de Llobregat, Garraf entre d’altres properes a Sant Joan Despí.

Puges?

Contacta amb nosaltres per saber tot amb el que podem ajudar-te.

Contacte