Reforma d'Ascensors

Qui som?

ASCENSORS SIGMA és una empresa dedicada a Reforma d'Ascensors, instal.lació, rehabilitació, modernització, manteniment d'ascensors i de qualsevol tipus d'aparell elevador.

El nostre objectiu es satisfer els requisits dels nostres clients, oferint al seu servei els més de 25 anys d'experiència del nostre personal en el sector, així com els màxims nivells de qualitat en els materials emprats.REHABILITACIÓ


Combinem les solucions més innovadores i capdavanteres amb les més tradicionals per integrar-nos en el seu entorn arquitectònic.

Tenim solucions per qualsevol tipus d´edifici, amb la possibilitat de la seva instal.lació en tot tipus de fosses i buits d´escala, façanes o patis   +info

MODERNITZACIÓ

Perque el seu ascensor estigui sempre al dia, els oferim totes les opcions perque l´utilització del seu ascensor sigui més confortable. +info

Existeixen molts equips de transport vertical obsolets o deteriorats prematurament que demanen una solució econòmica i funcional, perque garanteixin als usuaris continuïtat en el servei, comoditat, seguretat i evitar una despesa innecessària d´energia, propis d´un equip deficient.

A ASCENSORS SIGMA ens adaptem d´acord a les exigències de la nova normativa d´ascensors.

Sobre ascensors Sigma i els seus serveis de Reforma d'Ascensors

A Ascensors Sigma som especialistes en tot tipus de manteniment i instal·lació d'ascensors que li ofereix els millors serveis en Reforma d'Ascensors

Disposem d'una gran varietat d'ascensors en el nostre catàleg amb tot tipus d'acabats perqué la seva instal·lació s'adapti a l'estètica del conjunt. Amb les nostres solucions aprofitarà al màxim les possibilitats que presenta el seu projecte garantint el millor servei en Reforma d'Ascensors.

L'elecció dels productes no és només una qüestió estètica, sinó que, per damunt de tot, ha de complir la normativa vigent, només així podem estar tranquils que els nostres ascensors són segurs i de qualitat. Sigma ascensors estudia cada cas en particular per a saber les limitacions que comporta i poder aplicar en cada cas la solució més adequada.

Reforma d'Ascensors

Ascensors Sigma a més d'oferir-li Reforma d'Ascensors també li podem instal·lar tot tipus d'elevadors per a persones amb minusvalies o persones amb mobilitat reduïda. Els nostres elevadors poden personalitzar-se a les exigències de cada usuari. Els nostres elevadors disposen de suficient espai interior per transportar a una persona en cadira de rodes i el seu acompanyant. És la solució ideal per a zones on no és possible la instal·lació d'un ascensor.

Sigma té en el seu equip técnic a profesionals qualificats que poden realitzar tot tipus d'instal·lacions, manteniments i reformes d'ascensors amb les màximes garanties de qualitat.

Entre alguns dels serveis que Sigma ofereix hi trobem Ascensors Barcelona , Instal·lació d'Ascensors , Manteniment d'Ascensors , Ascensors sense Sala de Màquines, Manteniment d'Ascensors , Manteniment d'Ascensors Girona , Reforma d'Ascensors , Instal·lació d'Ascensors i Reforma d'Ascensors. Si desitja en conèixer més sobre alguns d'aquests servies o d'altres relacionats el convidem a que contacti amb nosaltres perquè puguem ajudar-lo i atendre'l de manera personalitzada.