Ascensors Sigma

Instal·lació d'Ascensors

Ascensors Sigma és una empresa especialitzada en Instal·lació d'Ascensors situada a l'àrea de Barcelona. En els últims anys ens enfoquem principalment al manteniment i a oferir un servei de qualitat, seriós i econòmic. No oblidem tampoc la part d'instal·lació.

+ info

Instal·lació d'Ascensors

Disposem d'una gran varietat d'ascensors en el nostre catàleg amb tot tipus d'acabats perqué la seva instal·lació s'adapti a l'estètica del conjunt. Amb les nostres solucions aprofitarà al màxim les possibilitats que presenta el seu projecte garantint el millor servei en Instal·lació d'Ascensors.

L'elecció dels productes no és només una qüestió estètica, sinó que, per damunt de tot, ha de complir la normativa vigent, només així podem estar tranquils que els nostres ascensors són segurs i de qualitat. Sigma ascensors estudia cada cas en particular per a saber les limitacions que comporta i poder aplicar en cada cas la solució més adequada.

Ascensors Sigma a més d'oferir-li Instal·lació d'Ascensors també li podem instal·lar tot tipus d'elevadors per a persones amb minusvalies o persones amb mobilitat reduïda. Els nostres elevadors poden personalitzar-se a les exigències de cada usuari. Els nostres elevadors disposen de suficient espai interior per transportar a una persona en cadira de rodes i el seu acompanyant. És la solució ideal per a zones on no és possible la instal·lació d'un ascensor.

Els treballadors de Sigma són professionals amb gran experiència i qualitat que poden realitzar tot tipus d'instal·lacions, manteniments o reformes d'ascensors.

Obra nova

Gràcies a l’equip humà del que disposem, estem capacitats per realitzar projectes en funció de les necessitats del client; un equip comercial capaç d’oferir la millors solucions tenint en compte la relació qualitat-preu.

Oferim solucions verticals a tota classe d’ascensor (hidràulic; elèctric amb o sense sala de màquines) i aparell elevador (Muntacàrregues; muntacotxes; elevadors per persones amb mobilitat reduïda, plataformes; etc..), en definitiva, ens adaptem als projectes de construcció.

Instal·lació d'ascensors en obra nova

Ascensors en obra nova

L’equip humà d’Ascensors Sigma està capacitat i especialitzat per a dur a terme qualsevol projecte d’instal·lació d’ascensor sigui quina sigui la tipologia d’obra.

En els casos d’obres noves, tant l’equip tècnic com el comercial realitzarà els estudis pertinents per determinar quin és el sistema d’elevació ideal als requisits de cada projecte.

Treballem amb tot tipus de models d’ascensors, tant els estàndards com aquells més especials per a poder fer front qualsevol projecte, per complicat que sembli.

Realitzem visites d’obra per planificar i fer el correcte seguiment de la instal·lació i coordinem les tasques d’instal·lació amb la resta d’operaris per interferir el mínim possible a la resta de professionals que intervenen a l’obra.

Instal·lació d'Ascensors
Instal·lació d'Ascensors

Realitzem serveis de manteniment d’ascensors de manera regular a les poblaciones de: Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, Torrelles de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Quirze del Vallès, Martorell, Garraf entre d’altres properes a Sant Joan Despí.

Puges?

Contacta amb nosaltres per saber tot amb el que podem ajudar-te.

Contacte