Ascensors Sigma

Ascensors Sigma

Instal·lació i manteniments d’ascensors

Ascensors Sigma és una empresa especialitzada en Empreses d'Ascensors situada a Barcelona.

+ info

Empreses d'Ascensors

Disposem d'una gran varietat d'ascensors en el nostre catàleg amb tot tipus d'acabats perqué la seva instal·lació s'adapti a l'estètica del conjunt. Amb les nostres solucions aprofitarà al màxim les possibilitats que presenta el seu projecte garantint el millor servei en Empreses d'Ascensors.

L'elecció dels productes no és només una qüestió estètica, sinó que, per damunt de tot, ha de complir la normativa vigent, només així podem estar tranquils que els nostres ascensors són segurs i de qualitat. Sigma ascensors estudia cada cas en particular per a saber les limitacions que comporta i poder aplicar en cada cas la solució més adequada.

Ascensors Sigma és conscient que per les persones amb minusvalia o amb mobilitat se'ls fa necessari la instal·lació de dispositius adaptats, és per això, que a més d'oferir Empreses d'Ascensors entre els seus serveis també li ofereix elevadors que s'adapten a les exigències de cada usuari. Els nostres elevadors es poden instal·lar en zones on no s'hi pot instal·lar un ascensor.

Sigma té en el seu equip técnic a profesionals qualificats que poden realitzar tot tipus d'instal·lacions, manteniments i reformes d'ascensors amb les màximes garanties de qualitat.

Ascensors Sigma

Empresa de manteniment d’ascensors

ASCENSORS SIGMA és una empresa dedicada a l'instal·lació, rehabilitació, modernització, manteniment d'ascensors i de qualsevol tipus d'aparell elevador.

El nostre objectiu és satisfer els requisits dels nostres clients, oferint al seu servei els més de 25 anys d'experiència del nostre personal en el sector, així com els màxims nivells de qualitat en els materials emprats.

Què li oferim?

Disseny

Disseny personalitzat del seu ascensor podent esollint entre multiples opcions de tots els elements que formen aquest.

Millora continua

Podem millorar instal·lacions antigues pròpies o de tercers per adaptar aquestes a les noves normatives vigents.

Menor temps d’execució

Gràcies a la nostre dilatada experiència oferim uns temps d'execució de les obres inferiors a la mitjana del mercat.

Funcionament ininterrumput

Assegura't el correcte funcionament gràcies als serveis de manteniment d'ascensors amb serveis d'urgències inclosos.

Puges?

Contacta amb nosaltres per saber tot amb el que podem ajudar-te.

Contacte