Ascensors Sigma

Ascensors Sigma

Instal·lació i manteniments d’ascensors

Ascensors Sigma es una empresa d'ascensors amb més de 25 anys d'experiència en tot tipus d'instal·lacions, manteniments i reformes d'ascenors. Ens adaptem a les necessitat i espais de cada projecte.

+ info

Empreses d'Ascensors

En el nostre catàleg de productes hi trobarà un ampli sortit de cabines amb un gran ventall d'acabats personalitzables que faran que el seu ascensor s'integri amb l'entorn. Els nostres serveis com Empreses d'Ascensors juntament amb els nostres productes permeten explotar al màxim les possibilitats del seu projecte.

L'elecció dels productes no és només una qüestió estètica, sinó que, per damunt de tot, ha de complir la normativa vigent, només així podem estar tranquils que els nostres ascensors són segurs i de qualitat. Sigma ascensors estudia cada cas en particular per a saber les limitacions que comporta i poder aplicar en cada cas la solució més adequada.

Ascensors Sigma a més d'oferir-li Empreses d'Ascensors també li podem instal·lar tot tipus d'elevadors per a persones amb minusvalies o persones amb mobilitat reduïda. Els nostres elevadors poden personalitzar-se a les exigències de cada usuari. Els nostres elevadors disposen de suficient espai interior per transportar a una persona en cadira de rodes i el seu acompanyant. És la solució ideal per a zones on no és possible la instal·lació d'un ascensor.

Els treballadors de Sigma són professionals amb gran experiència i qualitat que poden realitzar tot tipus d'instal·lacions, manteniments o reformes d'ascensors.

Ascensors Sigma

Empresa de manteniment d’ascensors

ASCENSORS SIGMA és una empresa dedicada a l'instal·lació, rehabilitació, modernització, manteniment d'ascensors i de qualsevol tipus d'aparell elevador.

El nostre objectiu és satisfer els requisits dels nostres clients, oferint al seu servei els més de 25 anys d'experiència del nostre personal en el sector, així com els màxims nivells de qualitat en els materials emprats.

Què li oferim?

Disseny

Disseny personalitzat del seu ascensor podent esollint entre multiples opcions de tots els elements que formen aquest.

Millora continua

Podem millorar instal·lacions antigues pròpies o de tercers per adaptar aquestes a les noves normatives vigents.

Menor temps d’execució

Gràcies a la nostre dilatada experiència oferim uns temps d'execució de les obres inferiors a la mitjana del mercat.

Funcionament ininterrumput

Assegura't el correcte funcionament gràcies als serveis de manteniment d'ascensors amb serveis d'urgències inclosos.

Realitzem serveis de manteniment d’ascensors de manera regular a les poblaciones de: Sant Just Desvern, Sant Climent de Llobregat, El Papiol, La Palma de Cervelló, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Rubí, Badia del Vallès, Ripollet, Sitges entre d’altres properes a Sant Joan Despí.

Puges?

Contacta amb nosaltres per saber tot amb el que podem ajudar-te.

Contacte